CATEGORIES

Politika privatnosti

Uslovi korišćenja

Opšti uslovi poslovanja PLAY WALLET by BROX internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje Play Wallet d.o.o. Beograd (u daljem tekstu: “Prodavac”). Opšti uslovi poslovanja PLAY WALLET internet prodavnice detaljnije su utvrđeni po oblastima, kojima možete pristupiti klikom na željenu oblast, a sve u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost Internet prodavnice, korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i potrošača.

Internet prodavnica je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda potrošačima. Njime upravlja Play Wallet d.o.o. Beograd. Korisnik je osoba koja koristi navedeni sistem (u daljem tekstu: “Potrošač” u Internet prodavnici).

PLAY WALLET by BROX internet prodavnica omogućava potrošačima korišćenje usluga i sadržaja svoje stranice, a prava i obaveze Prodavca i Potrošača su regulisana dole navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge stranice www.playwallet.rs . Korišćenjem bilo kojeg dela stranice, smatra se da su Potrošači upoznati Uslovima korišćenja PLAY WALLET by BROX internet prodavnice, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ove stranice isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

PLAY WALLET by BROX internet prodavnica može revidirati Uslove korišćenja u bilo kojem trenutku, ažuriranjem ovog dokumenta. Uslovi korišćenja su obavezujući za Potrošače te savetujemo da se redovno posećuju, radi pregleda eventualnih izmena.

REGISTRACIJA

Potrošač prihvata propozicije ovog sajta samim činom registracije. Proces registracije je izuzetno jednostavan i od Potrošača zahteva samo osnovne podatke. Prilikom registracije Potrošač popunjava formular, a svaki naredni put je dovoljno da se Potrošač samo uloguje na svoj nalog. Kao registrovani član Potrošač ima mogućnost da u svako doba podnese zahtev da se iščlanjenje, čime će i Vaši podaci biti izbrisani iz naše baze podataka, u roku od 7 do 10 dana od dana kada zahtev bude primljen.

USLOVI I NAČINI ISPORUKE

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču slanjem robe preko kurirske službe, sa kojom ima zaključen Ugovor o pružanju ekspresnih usluga u unutrašnjem saobraćaju.

Za sve porudžbine vrednosti manje od 9.999,00 dinara Potrošač se, prihvatajući ove Uslove korišćenja, obavezuje da na ime troškova isporuke prilikom preuzimanja pošiljke plati, direktno kuriru, iznos od 390,00 dinara sa PDV-om. Za sve porudžbine čija je vrednost 10.000,00 dinara ili više isporuka je besplatna.

Nakon prijema porudžbine od strane Potrošača, Služba Internet prodaje kompanije Play Wallet d.o.o. vrši proveru dostupnosti i ispravnosti artikala. Ukoliko su poručeni artikli dostupni Potrošaču se šalje potvrda o prijemu porudžbine i počinju da teku rokovi za isporuku. Ukoliko poručenog artikla nema na stanju, Potrošač dobija mejl o nedostupnosti artikla.

O vremenu dostave Potrošač će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe.

Rok isporuke iznosi 2-3 radna dana od prvog narednog dana od dana izvršenja porudžbine od strane potrošača.

Isporuke paketa se vrše samo radnim danima, tj. vikendom se isporuke paketa ne vrše.

Molimo Vas za razumevanje za moguća kašnjenja u isporuci u periodima akcija i sezonskih sniženja obzirom da isporuka zavisi od eksternih službi.

NAČIN PLAĆANJA

Potrošač robu može platiti pouzećem ili putem interneta platnim karticama VISA, Maestro, Amex ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko interneta.  Potrošač kreira porudžbenicu klikom na taster POTVRDITE. U trenutku kada Potrošaču stigne potvrda porudžbenice od strane PLAY WALLET by BROX internet prodavnice, Potrošač preuzima obavezu plaćanja i preuzimanja naručene robe, a PLAY WALLET by BROX internet prodavnica preuzima obavezu slanja poručenog artikla Potrošaču, ukoliko je dostupan.

Plaćanje gotovinom pri isporuci pošiljke: 

Opcija plaćanja pouzećem omogućuje Potrošaču da plati vrednost porudžbine prilikom dostave poručene robe. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, kuriru prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Plaćanje platnim karticama: 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, kompanija Cybersource, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama navedene kompanije.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i kompanije Cybersource, a internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Sva plaćanja se biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu banke (EUR) prema kursu Narodne banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

CENE U PLAY WALLET BY BROX INTERNET PRODAVNICI

Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmene cena bez prethodnog obaveštavanja kupaca, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima Prodavca.

SAOBRAZNOST

Play Wallet d.o.o. je dužna da isporuči robu koja je saobrazna ugovoru. Play Wallet d.o.o. Beograd je odgovorna za nesaobraznost robe ugovoru koja se pojavi u roku od 1 godine od dana prelaska rizika na potrošača. Ako nesaobraznost nastane u roku od 6 meseci od dana prelaska rizika na potrošača, može se pretpostaviti da je nesaobraznost postojala u trenutku prelaska rizika na potrošača. Ukoliko je Play Wallet d.o.o. Beograd odgovoran za nesaobraznost proizvoda, sve troškove koji su neophodni da bi se roba saobrazila ugovoru, a naročito troškove rada, materijala, preuzimanja i isporuke, snosi Play Wallet d.o.o. Beograd.

Potrošač može da ostvari svoja prava po osnovu saobraznosti u roku od 1 godine. Rok za rešavanje reklamacije prekida se kada potrošač primi odgovor prodavca i počinje da teče iznova kada prodavac primi izjašnjenje potrošača na odgovor prodavca. Potrošač je dužan da se izjasni na odgovor prodavca najkasnije u roku od tri dana od dana prijema odgovora prodavca. Smatraće se da potrošač nije saglasan sa predlogom prodavca ukoliko se ne izjasni u roku od tri dana. U slučaju da prodavac odbije reklamaciju:

  • Dužan je da pruži odgovarajuće obaveštenje potrošaču u slučaju odbijanja reklamacije (obrazloženje prodavca u slučaju neprihvatanja reklamacije)
  • Dužan je da potrošača sveobuhvatno obavesti o mogućnosti rešavanja spora vansudskim putem, kao i o nadležnim telima za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova.
PRIMEDBE I REKLAMACIJE NA RAD INTERNET PRODAVNICE

Žalbe, reklamacije i primedbe potrošači mogu izjaviti slanjem na elektronsku adresu info@playwallet.rs.

U roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, prodavac će pisanim ili elektronskim putem obavestiti potrošača o odluci (prihvaćena ili odbijena primedba potrošača u vezi sa saobraznošću artikla) u vezi sa reklamiranim artiklom, kao i o eventualnom načinu rešavanju reklamacije u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (povraćaj novca, odgovarajuće umanjenje cene, zamena ili popravka artikla). Reklamacija će biti rešena u roku od 15 dana od dana prijema reklamacije. Prodavac će učiniti sve što je u njegovoj moći radi rešavanja sporne situacije, a sve u cilju otklanjanja predmetnih nedostataka.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Play Wallet d.o.o. Beograd se obavezuje da štiti privatnost kupaca i korisnika sajta i garantuje da će podatke koje kupac odnosno korisnik sajta ostavi koristiti, čuvati i obrađivati u skladu sa svrhom i pravnim osnovom, zbog kojih su prikupljeni.

Play Wallet d.o.o. Beograd će preduzeti odgovarajuće tehničke i organizacione mere, u cilju obezbeđivanja da se obrada podataka o ličnosti vrši u skladu sa pozitivnopravnim propisima i kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba ili izmena podataka o ličnosti kupaca. 

Podatke koje ste nam poverili nećemo dostaviti neovlašćenim trećim licima i sa njima ćemo postupati u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. Glasnik RS” br. 87/2018). Uvid u prikupljene podatke imaju isključivo ovlašćena zaposlena lica u Play Wallet d.o.o. Beograd., takođe obrađivači i primaoci sa kojima je regulisan odnos. Svi zaposleni u Play Wallet d.o.o. Beograd su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni su za poštovanje ove Politike privatnosti.

Svaka poseta našoj stranici, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu veb-stranicu.

PODACI O RUKOVAOCU

Odgovornost za obradu podataka o ličnosti u svojstvu rukovaoca snosi:

  • Naziv: Play Wallet d.o.o.;
  • Sedište: Koste Jovanovica 55, 11000 Beograd;
  • Matični broj: 21887501;
  • Poreski identifikacioni broj: 113546054;
  • Mejl: info@playwallet.rs;
  • Telefon: 011 / 44 56 389;
  • Lice za zaštitu podataka o ličnosti: Žarko Božović;
  • Kontakt: zarko@playwallet.rs.
POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi PLAY WALLET by BROX internet prodavnica radila ispravno, te kako bismo bili u stanju vršiti unapređenja stranice, u svrhu poboljšavanja iskustva pretraživanja Potrošača, ova stranica mora na Vaš računar spremiti malu količinu informacija (kolačići, Cookies).

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, dužni smo da obavestimo Potrošače o načinu korišćenja kolačića. 

Korišćenjem PLAY WALLET by BROX internet prodavnice pristajete na upotrebu kolačića koji su nužni, u cilju obezbeđivanja pojedinih tehničkih karakteristika i pružanja Potrošačima pozitivnog korisničkog iskustva. Za korišćenje kolačića, koji nisu nužni za funkcionisanje Internet stranice, ali poboljšavaju uslugu, zatražićemo saglasnost Potrošača. Ako Potrošač ne da svoju saglasnost za korišćenje određenih kolačića – i dalje može pregledati stranicu, ali neke mogućnosti neće biti dostupne.

Korišćenjem PLAY WALLET by BROX internet prodavnica Potrošač pristajete na korišćenje kolačića u skladu sa ovom politikom kolačića.

PLAY WALLET d.o.o. Beograd može ažurirati ovu Politiku kolačića u bilo kom trenutku. 

ZAVRŠNE ODREDBE

Isporučilac zadržava pravo da može menjati ove uslove bez prethodnog obaveštavanja svojih potrošača. Svaki potrošač prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.

.

related posts

Ne postoje povezani postovi